Nieuws

Even voorstellen

Op 1 februari jl. is Jos Peters gestart bij Vandeloo. Jos is onze vierde topper op de binnendienst. Na een gedegen inwerkperiode is Jos inmiddels klaar om onze klanten te woord te staan. Misschien heeft u hem al aan de lijn gehad, en anders gaat dit vast nog gebeuren. We stellen Jos graag even aan u voor:

“Voordat ik bij Vandeloo kwam, heb ik voornamelijk in de telecombranche gewerkt, in het begin in winkel, later op de zakelijke markt.
Nu aan de slag bij Vandeloo, omdat ik hier de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en bij een leuke groep mensen mag aansluiten. Ook is het fijn om weer in Venlo te werken, aangezien ik hier ook ben geboren en bijna altijd heb gewoond.

Als medewerker commerciële binnendienst verwacht ik een drukke maar afwisselende baan te hebben. Ik ben in een hectische tijd gestart maar leer iedereen direct kennen en verwacht daar alleen maar voordeel uit te halen!

Mijn eerste indrukken hier zijn geweldig, ik hoop hier nog lang te mogen werken. Iedereen al bedankt voor de hulp bij het opstarten!”

Jos Peters


Notice: Undefined index: index in /home/pfhs245933/domains/jvdloo.nl/public_html/wp/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/buttons_fullwidth.php on line 347

Het lichtgewicht schapengaas van zware kwaliteit

Vandeloo biedt u kwaliteitsvarianten zware schapen- en wildgazen van Hampton aan. Met de uitmuntende kwaliteit van Hampton en de eenvoudige verwerkbaarheid kunt u tegen scherpe prijzen een duurzame vee- en wild afrastering creëren.

 

De onderscheidende eigenschappen van het Hampton net


Sterk Verstevigd met de Hampton-knoop

Lichtgewicht Hamptonnet behoud ondanks een dunnere diameter de treksterkte, daarmee is het gewicht per rol laag

Eenvoud in plaatsing en onderhoud De sterke knoop maakt installatie eenvoudig en sneller met minder palen
Diervriendelijk De gladde knoop beperkt het risico op verwondingen aan mens en dier

Specificaties

 Zinkbedekking                    Minimaal 245G/m2
Draaddiameter                   2,44 tot 2,56 mm

Loopdraadsterkte             1235 tot 1395 N/MM2
Verticale draadsterkte
   695 tot 850 N/MM2
Knoopsterkte                      415 tot 485 N/MM2

Tolerantie hoogte            +/- 25 mm
Tolerantie lengte             +/- 1 m

Uitstekende trekkracht voor optimale spanning en resultaat

• Gaasproductie volgens BS EN 10223-5
• Draadproductie volgens BS4102
• Verzinking volgens BS EN 10244-2 klasse A

Aanbieding

Hamptonnet 80/8/15

ACTIE PRIJS:
Per Rol = € 73,49

Hamptonnet 100/9/15

ACTIE PRIJS:
Per Rol = € 86,73

Actieprijzen gelden in de maand april, zolang de voorraad strekt.

Let op: u kunt alleen van deze actie gebruikmaken door te bestellen via onderstaande knop

 

Nieuw ERP systeem

In de afgelopen maanden is, in samenwerking met GAC Business Solutions, hard gewerkt aan de implementatie van een nieuw ERP systeem. Middels dit systeem verwachten we efficiënter te kunnen gaan werken en daarmee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Na een paar spannende weken van testen, aanpassen en gegevens overzetten is het dan eindelijk zover: per vandaag is het nieuwe systeem live en in gebruik!

We verwachten dat we deze eerste weken nog wel tegen wat kleine hindernissen kunnen aanlopen. We doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk op te lossen en u de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Herkenbare verpakkingen

We hebben gewerkt aan de Vandeloo uitstraling van onze verzendingen. Vanaf nu ontvangt u uw bestelling in dozen met het Vandeloo logo. Het logo is erin gelaserd, dit geeft een bijzondere uitstraling. Om de dozen stevig dicht te plakken, gebruiken we onze eigen Vandeloo tape. Professioneel en herkenbaar!

Gesloten van 21 december tot 7 januari

In verband met de feestdagen en de implementatie van een nieuw ERP systeem zijn wij van 21 december 2018 tot 7 januari 2019 gesloten. Er worden dan geen bestellingen aangenomen of bezorgd en ook afhalen is in deze periode niet mogelijk.

Voor bestellingen en uitlevering vóór de feestdagen geldt het volgende:

Bestellingen dienen uiterlijk 20 december om 10.00 uur binnen te zijn, deze worden dezelfde dag nog verzonden. Afhalen is mogelijk tot 12.00 uur.

Vanaf maandag 7 januari staan wij weer voor u klaar.

Feestdagen sluitingen 2018

Gedurende de komende feestdagen is Vandeloo gesloten: 2e Paasdag, Maandag 2 April 2018 Koningsdag en de dag na Koningsdag,  Vrijdag 27 April 2018 Hemelvaartsdag en de dag na Hemelvaartsdag, Donderdag 10 Mei en Vrijdag 11 Mei 2018 Pinksteren, Maandag 21 Mei 2018

© Copyright - Vandeloo