Nieuws

Even voorstellen

Op 1 februari jl. is Jos Peters gestart bij Vandeloo. Jos is onze vierde topper op de binnendienst. Na een gedegen inwerkperiode is Jos inmiddels klaar om onze klanten te woord te staan. Misschien heeft u hem al aan de lijn gehad, en anders gaat dit vast nog gebeuren. We stellen Jos graag even aan u voor:

“Voordat ik bij Vandeloo kwam, heb ik voornamelijk in de telecombranche gewerkt, in het begin in winkel, later op de zakelijke markt.
Nu aan de slag bij Vandeloo, omdat ik hier de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en bij een leuke groep mensen mag aansluiten. Ook is het fijn om weer in Venlo te werken, aangezien ik hier ook ben geboren en bijna altijd heb gewoond.

Als medewerker commerciële binnendienst verwacht ik een drukke maar afwisselende baan te hebben. Ik ben in een hectische tijd gestart maar leer iedereen direct kennen en verwacht daar alleen maar voordeel uit te halen!

Mijn eerste indrukken hier zijn geweldig, ik hoop hier nog lang te mogen werken. Iedereen al bedankt voor de hulp bij het opstarten!”

Jos Peters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright - Vandeloo